Adress: Vikingagatan 22, Stockholm (tunelbana S:t Eriksplan)

Brazilian Blowout med laser och Brazilien Defintitive 3D med laser

är två olika keratinbehandling som görs med hjälp av laser.

 

Båda behandlingarna är säkra Keratinbehandlingar som binder aminosyrorna på hårstråets ytskikt vilket skyddar och reparerar med hjälp av proteiner. Lasern får keratinet att komma in bättre i hårstrået vilket resulterar i ett mer effektfullt och hållbart resultat än tidigare samt att själva behandlingen också är snabbare än tidigare Blowout behandling.

Dessa två nya behandlingar blir håret rakare, finare, mjukare och glansigare än tidigare.

 

 

Brazilian Blowout med laser en mycket effektiv behandling där håret blir 70-100 % rakare samt glansigt, mjukt och frizzfritt och har en varaktighet på håret upp till 4-6 månader beroende på hår.

 

 

Brazilian Defintive 3D med laser är våran egen och den mest effektiva behandlingen på marknaden där håret blir garanterat 100 % rakare samt glansigare, mjukare och helt frizzfritt och har en varaktighet upp till 6 månader beroende på hår.

 

 

Våran Brazilian blowout med laser och Defintitive 3D med laser är en nya Blowout-metoder och utförs utan skadliga produkter vi använder bara kända märken och det finns ingen Formaldehyd i våra produkter.

 

Behandlingen passar alla hårtyper och beroende på om du har mörkt hår, blont hår, är gravid eller för barn så har vi olika behandlingar som passar just ditt hår för bästa resultat.

 

Copyright © All Rights Reserved